Fish pie met rog

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de rog in hapklare stukken. Snij de gekookte eieren in kwartjes. Vet 4 ovenschoteltjes in en leg er de rauwe stukjes vis en de gekookte eieren in.
  • 2 Maak een bechamelsaus, smelt de boter en roer er de bloem door. Voeg de melk toe en roer tot een gebonden saus, breng op smaak met citroenrasp- en sap, peper en zout. Roer er de kaas en kruiden door, samen met de erwtjes.
  • 3 Schenk de saus over de vis in de schoteltjes. Steek rondjes uit het bladerdeeg en druk ze aan bovenop de schoteltjes. Maak visjes met een restje bladerdeeg en leg ze op het dekseltje van bladerdeeg. Strijk in met het losgeklopte ei en bak gedurende 20 à 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Fish pie met rog is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept

Kipreepjes met groene curry
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekruid varkensgehakt in slablad
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept