Lauwe aardappelsalade met linzen en geitenkaas

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardappelen en kook ze beetgaar in de schil, in lichtgezouten water. Laat even afkoelen, pel ze en snij ze in plakjes. 
  • 2 Kook de linzen volgens de aanwijzing op de verpakking gaar in lichtgezouten water met de halve teentjes knoflook en het kruidentuiltje. Laat ze uitlekken, en verwijder de knoflook en het kruidentuiltje. Breng de linzen op smaak met peper, zout, de gehakte munt, de geraspte citroenschil en het citroensap. 
  • 3 Schil de rode bieten, snij ze in plakjes en stoom ze beetgaar in ongeveer 8 minuten (afhankelijk van de dikte). Snij de geitenkaas in stukjes. 
  • 4 Schep de plakjes aardappel, linzen en rode biet voorzichtig door elkaar. Verdeel de salade over 4 borden. Strooi er de geitenkaas over en werk af met de lente-ui. 

Lauwe aardappelsalade met linzen en geitenkaas is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept