Slaatje met Belgische kaas en peperkoek

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de hazelnoten in een pannetje. Maak de asperges schoon, verwijder de uiteinden. Blancheer de asperges in gezouten water en laat ze schrikken onder koud water. Spoel en droog de sla.
  • 2 Snij de peren, zonder te schillen, in plakjes en verwijder het klokhuis. Maak de vinaigrette met de honing, mosterd, oliesoorten en azijn. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij elk sneetje peperkoek in twee driehoekjes en beleg ze met de kazen. Leg ze op een ovenschaal en zet gedurende 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 4 Verdeel de sla ondertussen over de borden, leg er de plakjes peer, asperges en hazelnoten op. Verdeel de vinaigrette erover en leg er op het allerlaatste moment de toastjes van peperkoek met Belgische kazen bij.

Slaatje met Belgische kaas en peperkoek is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept