Pastagratin met spinazie, courgette en boschampignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • 2 Snij de champignons in hapklare stukken en de courgette in blokjes. Snipper de sjalot en knoflook fijn. Fruit de sjalot en knoflook in wat boter of olijfolie en voeg de courgette toe. Voeg na 3 minuten de champignons toe. Roerbak tot ze kleuren en voeg als laatste de spinazie toe. Kruid met flink wat peper en zout.
  • 3 Voeg gevogeltebouillon en room toe. Bind de saus met wat sausbinder.
  • 4 Giet de pasta af en meng door de groentesaus. Doe de mengeling in een grote ovenschaal en strooi er de kaas over. Zet onder de grill tot de kaas mooi gesmolten is.

Pastagratin met spinazie, courgette en boschampignons is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastagratin met spinazie en salami
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastagratin carbonara
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Pastagratin Met Pesto
30-60 min -
Bekijk recept
Pastagratin met groentjes en scampi's
0 min
Bekijk recept