Tomaten-chorizopannetje

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de knoflook en de ui. Spoel de bonen en laat ze goed uitlekken. Snij het spek en de chorizo in blokjes. Snij de zongedroogde tomaatjes in reepjes.
  • 2 Verhit olijfolie in een pan en fruit er de knoflook en de ui in. Voeg het vlees toe en schep goed om. Blus met de wijn en laat de alcohol verdampen. Schenk er de bouillon en de tomatenblokjes bij en voeg de gehakte kruiden en het blaadje laurier toe. Laat op zacht vuur 15 minuten pruttelen.
  • 3 Voeg de uitgelekte witte bonen en kidneybonen toe en laat nog 10 minuten verder pruttelen. Verwijder het blaadje laurier en bestrooi vlak voor serveren met gesnipperde peterselie.
  • 4 Lekker met stokbrood.

Tomaten-chorizopannetje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept