Gepofte groenten met kruiden en ahornsiroop

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de zoete aardappelen, de raapjes, de pastinaak en de koolrabi. Spoel de groenten onder koud water en dep droog. Snij alles in min of meer gelijke stukken.
  • 2 Pel de sjalotten en de knoflook. Doe de groenten in een ovenschaal. Verdeel er de sjalotten en de teentjes knoflook over. Besprenkel met olijfolie, balsamicoazijn en ahornsiroop. Meng goed zodat alle groenten helemaal bedekt zijn met een dun laagje. Breng op smaak met zwarte peper en grof zout. Verdeel er de tijm en rozemarijn over.
  • 3 Zet de schaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven (de tijd is afhankelijk van de grootte van de stukken).

Gepofte groenten met kruiden en ahornsiroop is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Zoete-aardappelpuree van de BBQ met ahornsiroop en pecannoten
10 min
Bekijk recept
Eendenhaasjes met kersen-biersaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept