Veggie gevulde aubergines

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de courgette, pompoen en rode ui in kleine blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Hak de walnoten. Verbrokkel de feta.
  • 2 Halveer de aubergines, hol ze wat uit en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng het met de courgette, pompoen, ui, knoflook, noten en een scheutje olie. Kruid met komijn, verse kruiden, salie, peper en zout.
  • 3 Bak de quorn even in wat olie. Schep hem met de helft van de verbrokkelde feta door de groenten. Vul er de aubergines mee en bestrooi met de rest van de feta. Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
  • 4 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze met wat melk en boter. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Serveer ze bij de aubergines. Extra lekker met rucola erbij.

Veggie gevulde aubergines is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Veggie pita
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie kaas-auberginetosti
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mackerel & Grilled veggie melt
30 min-
Bekijk recept