Lamskroon met venkelsalade

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100°C. Kruid het lamsvlees met peper en zout. Verhit olie in een pan en schroei het vlees dicht. Leg het samen met de rozemarijn in een met olie ingevette ovenschaal en laat nog 20 tot 25 minuten verder garen in de warme oven, tot het vlees mooi rosé is binnenin.
  • 2 Spoel en droog de waterkers. Maak de venkel schoon en snij in heel fijne reepjes. Spoel de druiven en halveer ze. Hussel waterkers, venkel en druiven door elkaar.
  • 3 Klop de mosterd met de druivenpitolie en de azijn tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper, zout en een snuifje suiker. Maak er de venkelsalade mee aan.
  • 4 Haal de lamskroontjes uit de oven en verdeel ze in porties. Serveer ze met de venkelsalade.

Lamskroon met venkelsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fantasyburger
30 min-
Bekijk recept

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept