Boterham met pladijs en garnalenboter

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 50 g garnalen en 100 g boter in een keukenrobot. Voeg de citroenrasp en de helft van het sap toe en mix tot een homogene massa. Doe het mengsel in een spuitzak. Laat opstijven in de koelkast.
  • 2 Meng de tomatenblokjes met de rest van de garnalen en de gehakte dille. Breng op smaak met een beetje citroensap, olie, peper en zout.
  • 3 Kruid de visfilets met peper en zout, vouw ze dubbel en bestuif ze met bloem. Bak de vis in olijfolie en hou warm.
  • 4 Snij intussen het brood in 8 sneetjes. Spuit enkele toefjes garnaalboter op elk sneetje, beleg met een stukje vis en bestrooi met de tomaat-garnalensalade. Werk af met dille.

Boterham met pladijs en garnalenboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalenboter
Bekijk recept
Garnalenboter
Bekijk recept
Asperges met garnalenboter
Bekijk recept
Omelet Joinville
Bekijk recept

Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Croque van de herder
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Meergranen boterham met rookvlees & kappertjes
10 min Snack
Bekijk recept