1 Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Laat schrikken onder koud water en uitlekken. Blancheer de tuinbonen 7 minuten in gezouten water, laat schrikken onder koud water en uitlekken.
2 Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in fijne staafjes, de lente-ui in sliertjes. Pel en hak de knoflook en de gember. Hak de pinda’s grof.
3 Verhit wat olie in een wok. Roerbak de in blokjes gesneden kip en bestrooi met kerriepoeder. Neem ze uit de pan en hou even apart. Verhit opnieuw olie in de wok en roerbak de knoflook, gember en groenten even.
4 Doe er de kip en de noedels bij en roerbak tot de noedels beetgaar zijn. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en peper. Schep nog even goed om.
5 Verdeel de noedels over de borden. Werk af met gehakte pinda’s en serveer.