Tempura van ananas met ijs

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snij het vruchtvlees dan in blokjes.
  • 2 Verwarm de friteuse op 180°C. Maak de tempuramix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Haal de stukjes ananas door het deeg. Frituur ze in porties goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 4 Verdeel de ananas over de borden. Leg er een bolletje vanille-ijs bij. Bedruppel met honing naar smaak en werk af met een plukje munt.

Tempura van ananas met ijs is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kip op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept