1 Schil de aardappelen en kook ze beetgaar. Laat ze afkoelen. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Spoel en droog de spinazie. Spoel de tomaten en snij ze in stukken. Snij de feta in blokjes.
2 Snij de aardappelen in plakjes en bak ze in olijfolie. Schep ze uit de pan en zet ze even apart.
3 Stoof in dezelfde pan de sjalot en de knoflook glazig. Doe er de tomaten bij en bak even mee. Voeg dan de spinazie en het basilicum toe en laat slinken. Schep er de feta en de aardappelen door.
4 Bestrijk de biefstukken met olijfolie en grill ze naar smaak. Kruid met peper en zout. Serveer ze bij het aardappelpannetje en werk eventueel af met een plukje groen.
Aardappelpannetje met gegrilde biefstuk is een recept van Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing