Farfalle met gorgonzola en walnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel met koud water. Laat uitlekken en afkoelen.
  • 2 Snij de gorgonzola in stukjes. Meng met de noten en de gespoelde rucola. Roer een dressing van de balsamicoazijn, 8 eetlepels olijfolie, peper en zout.
  • 3 Schep de dressing en de pasta door de rucola. Laat 5 minuten rusten, en schep dan opnieuw om. Serveer meteen, of bewaar maximaal 48 uur in de koelkast.

Farfalle met gorgonzola en walnoten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept