Castellani met tuinbonen en venkel

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in water met de bouillonblokjes.
  • 2 Kook de tuinbonen 5 minuten. Laat schrikken onder koud water en uitlekken.
  • 3 Maak de venkel schoon en snij ‘m in fijne plakjes. Pel en hak de knoflook. Spoel en droog de tuinkruiden. Snipper ze fijn, samen met het venkelgroen. Meng ze met de knoflook en 6 el olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Meng de pasta met de venkel, tuinbonen en kruiden. Scheur de mozzarella in stukjes en meng hem met de pistachenoten door de pasta.
  • 5 Serveer de pasta nog warm, of zet hem in de koelkast en serveer ’m later koud.

Castellani met tuinbonen en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rolletjes van sperziebonen en gegratineerde pasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept