Kippenbout met kruidenvulling en gegrilde groenten

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de verse kruiden in de blender, samen met de parmezaan, 1 el olijfolie, peper en zout. Mix fijn.
  • 2 Spoel de groenten en snij ze in stukken. Halveer de champignons. Doe ze samen in een aluminium barbecueschaaltje en meng ze met 3 el olijfolie, de Provençaalse kruiden, peper en zout.
  • 3 Maak het vel van de bouten voorzichtig los en stop er de kruidenmix tussen. Maak ze weer dicht met een prikker.
  • 4 Bestrijk de bouten met olijfolie en gril ze gaar. Gril ook de groenten gaar en serveer ze met de kip. Werk het gerecht eventueel nog af met een plukje groen.

Kippenbout met kruidenvulling en gegrilde groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept
Joodse kippensoep stap-voor-stap
1u15 min Voorgerecht
Bekijk recept