Geroosterde konijnenbout

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de konijnenbouten in een ovenschaal. Rist voor de marinade de tijmblaadjes en 4 takjes rozemarijnnaaldjes af. Doe ze met 4 tenen knoflook in een vijzel en stamp alles fijn. Meng met 4 el olijfolie, de honing, de citroenschil en het citroensap. Wentel er de konijnenbouten door en laat 30 minuten marineren.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Hak 2 takjes rozemarijn. Spoel en halveer de krieltjes. Doe ze met de rozemarijn in een ovenschaal. Pers er 2 tenen knoflook bij en meng met een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.

Geroosterde konijnenbout is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met worteljus
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle en konijnenbout met leffe en rozemarijn
Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept