Zoek
Confituur van aardbei en rabarber (2)
4
60 min
Libelle Lekker
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g aardbeien
500 g rabarber
1 citroen (sap van)
500 g geleisuiker (2:1)
Bereiding
1
Spoel de aardbeien en verwijder de kroontjes. Laat ze uitlekken en snij ze in stukjes. Spoel de rabarber en snij in stukjes.
2
Meng het fruit met de suiker en het citroensap. Laat 1 uur rusten.
3
Breng de confituur al roerend aan de kook en laat 5 minuten flink doorkoken.
4
Giet in brandschone potjes, draai er de deksels op en laat afkoelen.
Confituur van aardbei en rabarber (2) is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Amandelschuim, tutti frutti
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Confituur van ananas met limoen
35 min
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept