Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappelsalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100°C. Wrijf de spareribs in met de barbecuerub en leg ze in een ovenschaal. Schuif ze 2 uur in de oven, maar keer ze halverwege om.
  • 2 Meng alle ingrediënten voor de marinade: de knoflook, ui, gember, ketchup, suikerstroop, graanmosterd, chilisaus, worcestershiresaus en de peperbolletjes. Wentel er de spareribs door, zodat ze aan alle kanten bedekt zijn. Dek af en zet een nacht koel weg.
  • 3 Schil de zoete aardappelen en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Giet af, laat afkoelen en snij in partjes.
  • 4 Spoel het pepertje, verwijder de zaadjes en snij het in ringen. Week de rozijnen in lauw water.
  • 5 Meng de aardappelen met de koriander, chilipeper, rozijnen en het limoensap. Kruid eventueel bij met peper en zout. Werk af met radijsscheutjes.
  • 6 Gril de spareribs goudbruin. Serveer ze met de aardappelsalade en de waterkers.

Gemarineerde ribbetjes met zoete aardappelsalade is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept