Volkorentoast met plattekaas en radijsjes

1
10 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek met een metalen vorm een hart uit het volkorenbrood. Toast het brood.
  • 2 Smeer er een dikke laag plattekaas op. Kruid met peper.
  • 3 Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Leg de schijfjes als dakpannetjes over elkaar net binnen de rand van het 'hart'.
  • 4 Snij de steeltjes van de tuinkers en strooi de blaadjes over de plattekaas.

Volkorentoast met plattekaas en radijsjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelsalade met haring en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met avocado
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure rodekool met linzen en geitenkaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept