1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de knoflook en de ui. Schraap de worteln en snij in blokjes. Spoel de selder en snij in boogjes.
2 Bak het gehakt rul. Voeg alle groenten toe en schep goed om. Blus met de wijn en laat de alcohol op hoog vuur verdampen.
3 Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten sudderen.
4 Smelt de boter voor de bechamelsaus. Bestrooi met de bloem en roer tot een roux. Blus met de melk, breng aan de kook en laat al roerend indikken. Breng op smaak met peper, zout en oregano.
5 Schep een bodempje van de gehaktsaus in de ovenschaal. Dek af met een laag lasagnevellen en daarover bechamelsaus. Werk afwisselend in lagen tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Eindig met een laag parmezaan. Zet 45 minuten in de oven.