Lasagne met lamsgehakt

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snipper de knoflook en de ui. Schraap de worteln en snij in blokjes. Spoel de selder en snij in boogjes.
  • 2 Bak het gehakt rul. Voeg alle groenten toe en schep goed om. Blus met de wijn en laat de alcohol op hoog vuur verdampen.
  • 3 Voeg de tomatenblokjes en tomatenpuree toe. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten sudderen.
  • 4 Smelt de boter voor de bechamelsaus. Bestrooi met de bloem en roer tot een roux. Blus met de melk, breng aan de kook en laat al roerend indikken. Breng op smaak met peper, zout en oregano.
  • 5 Schep een bodempje van de gehaktsaus in de ovenschaal. Dek af met een laag lasagnevellen en daarover bechamelsaus. Werk afwisselend in lagen tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Eindig met een laag parmezaan. Zet 45 minuten in de oven.

Lasagne met lamsgehakt is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept