Zoek
Crumble van peer, appel en bosbessen
6
60 min
Libelle Lekker
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 appel
2 peren
100 g bosbessen (ontdooid en uitgelekt)
2 el suiker
0.5 kl kaneel
100 g havermout (vlokken)
50 g bloem
50 g bruine suiker
50 g boter
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Schil de appel en de peren. Snij ze in blokjes en meng met de bosbessen, suiker, kaneel en een snuifje zout. Doe alles in een ovenschaal.
3
Meng de havermoutvlokken met de bloem en de bruine suiker. Smelt de boter, doe ze bij de vlokken en meng goed. Verdeel het mengsel over het fruit.
4
Zet de crumble 45 minuten in de oven, tot het fruit lekker zacht is en het crumblelaagje goudbruin kleurt.
Crumble van peer, appel en bosbessen is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min
Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min
Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept