Crumble van peer, appel en bosbessen

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Schil de appel en de peren. Snij ze in blokjes en meng met de bosbessen, suiker, kaneel en een snuifje zout. Doe alles in een ovenschaal.
  • 3 Meng de havermoutvlokken met de bloem en de bruine suiker. Smelt de boter, doe ze bij de vlokken en meng goed. Verdeel het mengsel over het fruit.
  • 4 Zet de crumble 45 minuten in de oven, tot het fruit lekker zacht is en het crumblelaagje goudbruin kleurt.

Crumble van peer, appel en bosbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept