Rucola-erwtenfrittata

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Zet een ovenvaste pan klaar. Pel en hak de sjalot en de knoflook. Spoel en droog de rucola.
  • 2 Blancheer de erwten 2 à 3 minuten in kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud water en uitlekken.
  • 3 Klop de eieren los met de room, peper en zout.
  • 4 Stoof in de ovenvaste pan de sjalot en knoflook glazig in olijfolie. Voeg de erwtjes en de rucola toe en laat kort mee stoven.
  • 5 Neem de pan van het vuur af en schenk er de helft van het eimengsel in. Verkruimel er de feta over en schenk daarop de rest van het ei. Zet 15 à 20 minuten in de oven.

Rucola-erwtenfrittata is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Asperge-erwtenfrittata met selderijolie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept