Lamsgebraad met artisjok

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C.
  • 2 Spoel de spinazie en blancheer ze 1 minuut in kokend gezouten water. Laat schrikken onder koud water en druk er het vocht zo goed mogelijk uit. Hak de spinazie fijn.
  • 3 Rooster de pijnboompitten even in een antiaanbakpan.
  • 4 Verdeel de spinazie en pijnboompitten over het vlees. Rol op en bind vast met keukentouw. Kruid met peper en zout. Bak het vlees snel rondom aan in olijfolie, in een pan die in de oven kan. Blus met de wijn en zet 1,5 uur in de oven.
  • 5 Snij de artisjokken in kwarten. Spoel de peultjes en snij ze schuin doormidden. Leg ze bij het vlees en laat nog 30 minuten garen.

Lamsgebraad met artisjok is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsgebraad uit de oven
5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsgebraad met erwtjespuree en aardappelen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsgebraad met puree van selder en wortel
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsgebraad Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept