Penne met groene groenten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon. Breek de houtige onderkant van de asperges en snij ze schuin in stukjes. Snij 1 lente-ui in fijne ringetjes, de andere in schuine stukken. Verwijder de harde steeltjes van de spinazie en hak de blaadjes grof.
  • 2 Kook de peultjes en de doperwten in ongeveer 4 minuten beetgaar in gezouten water. Schep ze eruit en hou ze warm onder aluminiumfolie. Kook in hetzelfde kookvocht de asperges 3 minuten, laat uitlekken en hou ze warm.
  • 3 Roerbak de stukjes lente-ui 1 minuut in olie. Voeg de spinazie toe en roerbak nog 1 minuut. Schenk er de room bij en laat 2 minuten inkoken. Voeg de rest van de groenten toe en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kook de pasta beetgaar. Trek of snij de mozzarella in stukjes.
  • 5 Meng de pasta met de groenten en de mozzarella. Werk af met gesnipperde lente-ui en serveer meteen.

Penne met groene groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept