Orecchiette met zalm en broccoli

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in kokend gezouten water. Laat schrikken in koud water en uitlekken.
  • 2 Snij de zalm in stukjes. Kruid ze met peper en zout. Bak ze kort in olijfolie. Hou warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Blus de pan met de wijn, voeg de bouillon toe en laat tot de helft inkoken. Doe er de room bij en laat nog even inkoken. Roer er de kruiden door. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  • 4 Pel en snipper de knoflook en chilipeper. Stoof ze heel even in olijfolie. Voeg de broccoli toe en roerbak 2 minuten. Kruid met peper en zout.
  • 5 Kook de pasta beetgaar. Meng hem meteen met de saus, de broccoli, de zalm en de pijnboompitten. Serveer meteen.

Orecchiette met zalm en broccoli is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige quinoa ontbijtsalade
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept