Cappellini met peterseliepesto en kip

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak eerst de pesto. Rooster de pijnboompitten even. Pel de knoflook. Pluk de blaadjes van de peterselie (hou wat apart voor de afwerking).
  • 2 Pureer de peterselieblaadjes in de blender, samen met de parmezaan, pijnboompitten, knoflook en 4 eetlepels olijfolie. Voeg eventueel meer olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
  • 4 Snij de kip in stukjes en kruid met peper en zout. Bak ze gaar in olijfolie.
  • 5 Meng de pasta met de pesto en de kip. Werk af met parmezaanschilfers en wat groen van de bladpeterselie.

Cappellini met peterseliepesto en kip is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cappellini met citroen, Bayonneham en olijven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse kalfslapjes met cappellini- saltimbocca
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappellini met parelhoen, comtékaas
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle pasta met mascarpone en kip of quorn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept