1 Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de ui en de knoflook aan in wat olie. Doe er het gehakt bij en bak het rul. Blus met de kippenbouillon en doe er de rozemarijn en de peterselie bij. Kruid bij met peper en zout. Dek af en laat 15 minuten zacht stoven. Schenk er wat bouillon bij als het mengsel te droog wordt. Laat afkoelen.
2 Schil de aardappelen en snij ze in flinterdunne plakjes. Klop de eieren los met de melk en vermeng ze met het gehakt.
3 Vet een ronde springvorm in met olie en bedek de bodem met 1/3 van de aardappelen. Kruid bij en schep er de helft van het gehakt op. Dek af met de helft van de overgebleven aardappelen en de rest van het gehakt. Eindig met aardappelen.
4 Bestrooi met de gemalen kaas. Zet 45 minuten in de oven, of tot de aardappelen gaar zijn en de koek mooi goudbruin is.