Wok met runderreepjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vlees in dunne reepjes. Meng het ei met de sojasaus, de sherry en het maïszetmeel. Schep er het vlees door. Laat afgedekt minstens 30 minuten marineren in de koelkast.
  • 2 Maak de groenten schoon. Snij de peultjes schuin doormidden, de paprika’s en wortelen in staafjes, de lente-ui in ringetjes.
  • 3 Verhit olie in een wok en roerbak het vlees snel goudbruin. Schep het op een vel aluminiumfolie, maak goed dicht en laat rusten.
  • 4 Roerbak de groenten enkele minuten. Schenk er de wijn en de bouillon bij. Roerbak nog 5 à 7 minuten. Kruid met peper en zout.
  • 5 Meng het vlees en de uitgelopen jus door de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Werk af met peterselie.

Wok met runderreepjes is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept