Runderstoofpotje met bier

5
120 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de bleekselder in grove stukken. Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de wortelen en snij ze in plakjes.
  • 2 Fruit de groenten op matig vuur in een braadpan met 2 el olijfolie. Voeg er de tijm en laurier aan toe en roerbak 10 minuten.
  • 3 Doe er de blokjes vlees bij, roerbak verder en strooi de bloem erover. Blus met het bier en voeg er de tomatenblokjes aan toe. Kruid met peper en zout.
  • 4 Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat alles anderhalf uur in de voorverwarmde oven stoven. Lekker met gekookte aardappelen of rijst.

Runderstoofpotje met bier is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Runderstoofpotje met appelstroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met tomatensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met witloofsalade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofpotje met appeltjes
0 min
Bekijk recept