2 Schil de gember en rasp of snipper hem fijn. Pel en snipper de knoflook. Maak een marinade van de gember met de knoflook, de sojasaus, de wijnazijn en de honing. Voeg de kruiden toe en meng goed.
3 Wentel het vlees in de marinade, zodat het goed bedekt is. Laat minstens een uur marineren in de koelkast.
4 Verwarm de oven voor op 180°C. Haal het vlees uit de marinade en dep droog. Bak het rondom aan in olie. Zet zo’n 10 minuten in de oven.
5 Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar ze in een kom met koud water. Verhit de olie met wat sesamolie in een wok. Voeg de knoflook, de gember en de ui toe. Roerbak 5 minuten. Doe de kool en de sojascheuten erbij en roerbak nog even.
6 Giet de noedels af en laat uitlekken. Doe ze bij de wok. Breng op smaak met sojasaus, limoensap en peper. Werk af met flink wat lente-uitjes. Bestrooi met sesamzaadjes. Serveer de plakjes vlees met de noedels en zoete chilisaus.