Carpaccio van sint-jakobsvruchten en appel

4
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de venkel schoon. Spoel de appel, maar laat hem ongeschild. Snij ze allebei in miniblokjes. Snipper de lente-ui.
  • 2 Meng de olijfolie met het limoensap en de sojasaus. Breng op smaak met peper en zout. Schep er de appel, venkel, lente-ui en gehakte dille door.
  • 3 Snij de sintjakobsvruchten in heel fijne plakjes en schik ze op de borden. Kruid met peper en zout. Lepel er de appelmix over en laat 30 minuten marineren in de koelkast. Werk af met enkele plukjes dille.

Carpaccio van sint-jakobsvruchten en appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept