1 zet de oven op 80°C. Leg bakpapier op een bakplaat.
2 Klop de eiwitten stijf met een snuifje zout. doe er geleidelijk aan de kristalsuiker bij. spuit op het bakblik 4 taartjes van 7 cm diameter. zet in de oven en laat
230 uur drogen. zet de temperatuur op 220°C en laat nog 3 minuten kleuren. Laat afkoelen.
3 schil de mango, snij het vruchtvlees van de pit af en snij het in blokjes. meng 2 el ervan met het citroensap. pureer de rest.
4 splits de eieren. Klop de dooiers met de poedersuiker schuimig in een warmwaterbad. zet de kom in koud water en klop nog even verder. Hou apart.
5 Klop de room stijf en meng met de mangopuree. Klop de eiwitten stijf en spatel ze erdoor. zet 4 uur in de vriezer.
6 verdeel de meringues over de borden. schep er een bolletje ijs op en werk af met mango en munt.