Sint-jakobsvruchten met gebakken eekhoorntjesbrood

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de paddenstoelen schoon en snij ze in de lengte in plakjes van 3 à 4mm. Dep de sint-jakobsvruchten droog. Verhit 2 el olie in een bakpan en bak ze in 4 à 5 minuten op middelhoog vuur aan beide kanten lichtjes goudbruin.
  • 2 Verhit de resterende 2 el olie in een andere pan en bak daarin, met de takjes tijm, de plakjes eekhoorntjesbrood aan beide kanten 3 à 4 minuten. Kruid met peper en zout en serveer met de sint-jakobsvruchten.

Sint-jakobsvruchten met gebakken eekhoorntjesbrood is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept