Goudbrasem met citrus en venkel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bedruppel een bakblik met olie en schik daarin de venkel en de resterende sinaasappelplakjes. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Kruid de vis aan alle kanten met peper en zout en leg hem op het bedje van venkel en sinaasappel. Bedruppel ook de vis met een beetje olie. Stop er enkele takjes tijm in en verdeel de rest erover. Laat 35 à 45 minuten in de oven garen.

Goudbrasem met citrus en venkel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem met citroen en wortelgroenten met gremolata van koriander
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van goudbrasem en kaki
Voorgerecht
Bekijk recept