Bloemkoolsalade met roze peperbessen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote pan lichtgezouten water aan de kook. Maak de bloemkool schoon. Verdeel in roosjes. Laat ze 25 minuten koken. Giet af en laat afkoelen.
  • 2 Spoel de peterselie en hak ze fijn. Vermeng de azijn met de olie, peper en zout.
  • 3 Verdeel de bloemkoolroosjes over de borden, overgiet met vinaigrette, bestrooi met peterselie en roze peperbessen. Bestrooi lichtjes met paneermeel. Serveer koel.

Bloemkoolsalade met roze peperbessen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde meervalfilet met kruidige vanilleboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met feta uit de oven
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsnootjes met tuinkruiden en citroendressing
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte bietenschotel met geitenyoghurt
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde bloemkoolsalade met zalm
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolsalade (insalata di rinforzo)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burger & bloemkoolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolsalade met kokos
15 min Bijgerecht
Bekijk recept