Zoek
Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten
4
60 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 lamsschouder (zonder bot)
1 bosje bladpeterselie
1 bosje kervel
1 bosje dragon
80 g pijnboompitten
olijfolie
fleur de sel
uit de molen peper
Bereiding
1
Haal het vlees uit de oven en bestrooi met fleur de sel.
Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept