Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal het vlees uit de oven en bestrooi met fleur de sel.

Lamsschouder gevuld met kruiden en pijnboompitten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met bospeentjes
2 uur-
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Gekonfijt lamsvlees met abrikozen en kruiden
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept