Kabeljauw in een knapperig broodkorstje

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel en snipper de lente-uitjes. Fruit ze glazig in boter. Laat afkoelen. Meng ze met de dijonmosterd en de eidooier.
  • 2 Snij de korst van het brood af. Snij het brood in 16 stukken. Rol ze plat met een deegroller. Smeer er aan één kant dun het mosterdmengsel op.
  • 3 Kruid de vis met peper en zout. Plak er aan beide kanten een stukje brood op, met het mosterdlaagje tegen de vis aan.
  • 4 Verhit olie en bak de vispakketjes aan beide kanten goudbruin en gaar. Overgiet ondertussen af en toe met de hete olie.
  • 5 Meng de zure room met de graanmosterd. Breng op smaak met citroensap en zout.
  • 6 Laat de vis uitlekken. Verdeel over de borden en rasp er mierikswortel over. Serveer met de roomdressing en partjes citroen.

Kabeljauw in een knapperig broodkorstje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde Wijtingfilets Met Peterseliesaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde rode paprika met tomaat en ansjovis
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Appelbeignets
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept