1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze met de melk en een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
2 Maak de groenten schoon. Snij de wortelen in plakjes, de prei in ringen. Breng de bouillon aan de kook en pocheer er de groenten en de vis enkele minuten in. Schep ze uit de bouillon en laat uitlekken. Verdeel de vis en groenten over vuurvaste schaaltjes.
3 Smelt wat boter in een pannetje. Roer er de bloem door en laat even verhitten. Giet er al roerend 100ml van de bouillon bij en laat indikken. Doe er de room bij en laat wat inkoken. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Verdeel de saus over de vispannetjes. Bestrooi met garnalen en bieslook.
4 Schep de puree in 4 kleine potjes. Bestrooi met paneermeel en leg er een klontje boter op. Zet 5 minuten onder de grill. Serveer bij het vispannetje.
Vispannetje met garnaal is een recept van Libelle Lekker