Zoek
Rog met champignonvulling
4
45 min
Libelle Lekker
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stukken rog (filet)
500 g aardappelen
300 g cantharellen
300 g eekhoorntjesbrood
1 sjalot
2 teentjes knoflook
2 el gehakt peterselie
4 takjes citroentijm
2 kl citroensap
200 ml room
melk
scheutje truffelolie
olijfolie
peper
zout
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de aardappelen. Borstel de paddenstoelen en hak 2/3 fijn.
2
Snij de sjalot en knoflook. Fruit in olijfolie. Voeg de paddenstoelen toe en bak op. Voeg citroensap, peper en zout toe.
3
Leg de rogfilets met de velkant naar boven en bestrooi met de gehakte paddenstoelen. Rol op en zet vast met ’n prikker.
4
Schik de rolletjes in ’n ingevette ovenschaal. Voeg olijfolie, peper, zout en de tijm toe. Zet 15 minuten in de oven.
5
Pureer de aardappelen met olijfolie, wat truffelolie en een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
6
Bak de resterende paddenstoelen in olijfolie. Voeg truffelolie, peper, zout, peterselie en de room toe. Laat inkoken, en klaar.
Rog met champignonvulling is een recept van
Libelle Lekker
Dit vind je misschien ook lekker
Ravioli met champignonvulling
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne Met Champignonvulling
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Met Champignonvulling
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met champignonvulling
Bekijk recept
Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept