Lasagne van aardappel met zalm en kruidensaus

6
60 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de saus. Versnipper de sjalotten en bak ze glazig in gesmolten boter. Giet er witte wijn bij en laat inkoken tot de helft. Voeg 1 l visfumet, de room en 1 kruidenboeket toe en laat inkoken tot sausdikte. Bind de saus bij met beurre manié (50 g boter, 55 g bloem). Hou 100 ml vissaus apart (deze saus blijft wit).
  • 2 Bereid de zalm. Verwijder het vel van de zalmfilet en snij de filet in dunne lapjes. Breng 1 l visfumet met 1 kruidenboeket aan de kook en pocheer de zalm 1 minuut. Laat uitlekken op keukenpapier.

Lasagne van aardappel met zalm en kruidensaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-panpizza met lamsworstjes en kruidensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met chorizo en tomaatjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met Italiaanse groenten en kip
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse winterstoof met komijnenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept