Forel met kruidenboter

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de kruiden fijn. Snipper de knoflookteentjes fijn. Meng alles met de zachte boter. Leg de kruidenboter op plasticfolie en vorm tot een rolletje. Laat opstijven in de koelkast.
  • 2 Schil de aardappelen en snij ze in kwartjes. Kook ze beetgaar en laat ze uitlekken.
  • 3 Snij de citroen in kwartjes en verwijder de pitten.
  • 4 Spoel de forellen en dep ze droog met keukenpapier. Strooi er bloem over en bak ze in de pan aan beide kanten bruin. Kruid met peper en zout. Bak in een andere pan de aardappelen krokant.
  • 5 Serveer de gebakken forellen met de aardappeltjes en de kruidenboter. Lekker met sla of boontjes.

Forel met kruidenboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept