Bisque van grijze garnaal

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel 200 g van de garnalen. Snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in olijfolie. Doe er de tomatenpuree, peterselie, tijm en laurier bij. Laat even stoven.
  • 2 Doe er de pastis, saffraan, wat cayennepeper, de restanten van de gepelde garnalen en de 400 g ongepelde garnalen bij. Schenk er een scheutje water over, dek af en laat 20 minuten zachtjes garen.
  • 3 Mix de soep en doe ze door een zeef. Warm ze weer op en bind eventueel met wat maïszetmeel. Doe er de room bij en garneer met de gepelde garnalen en nog een plukje groen.

Bisque van grijze garnaal is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken garnalen met limoendressing
15 min Snack
Bekijk recept
Aperitiefsnoepjes met grijze garnalen
20 min Snack
Bekijk recept
Krokante gamba met currydip
25 min-
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken kreeft, bisquesaus met curry, krokante groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bisque van kreeft & garnalen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bisque van garnalen, bladerdeegkorst
Bekijk recept