Varkenskotelet met rozemarijnaardappelen

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Rist de rozemarijnnaaldjes van de takjes. Snij de mozzarella in plakjes. Boen de aardappelen schoon en snij ze in partjes.
  • 2 Meng de aardappelen met 3 el olijfolie, de rozemarijn, peper en zout. Verdeel ze over een met bakpapier bekleed bakblik en schuif 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 3 Schil de appels en snij ze doormidden. Stoof ze even in boter (niet te zacht).
  • 4 Kruid het vlees met peper en zout. Bak het in boter. Leg er de appels op en dek die af met de mozzarella? Zet bij de aardappelen in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
  • 5 Serveer de koteletten met de aardappelen. Garneer eventueel nog met rozemarijn.

Varkenskotelet met rozemarijnaardappelen is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Mechelse koekoek met rozemarijnaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met gegrilde prei en rozemarijnaardappelen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Varkensvlees Met Pesto En Rozemarijnaardappelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Kip
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met pickles en puree van groene kool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel van aardappels met amandel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept