Slaatje van bosduif

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de radicchio, de witloof en de veldsla. Snij of scheur de sla in kleinere stukken. Laat goed uitlekken en verdeel over vier kommetjes.
  • 2 Bak de filets kort op hoog vuur in een pan. Blus met de azijn en doe er de mosterd en de olie bij. Laat 1 minuut pruttelen.
  • 3 Snij de bosduiffilets in repen en verdeel het vlees over de sla. Lepel de vinaigrette en de granaatappelpitjes erover en dien onmiddellijk op.

Slaatje van bosduif is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met een taartje van courgette en linzen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken bosduif met rode wijnsaus, gemengde boschampignons en knoflookpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bosduif met abrikozen en pistachenoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van rundvlees met vermicelli
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept