Bloemkoolbeignets met salsa verde

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten voor de salsa verde en zet tot gebruik koel weg.
  • 2 Klop een glad beslag van het tempurameel, volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Verhit de frituurolie tot 170°C. Haal de bloemkoolroosjes door het beslag en laat even uitdruipen. Frituur de ze in 2 tot 4 minuten knapperig en goudgeel. Serveer de knapperige bloemkool met de salsa verde.

Bloemkoolbeignets met salsa verde is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolbeignets
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappels en erwten in yoghurtsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets
10 min Snack
Bekijk recept
Bloemkoolbeignets
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept