Salade met geroosterde bloemkool en pancetta

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in roosjes. Scheur of snij de pancetta in reepjes. Meng de bloemkool en pancetta met 2 el olijfolie. Doe ze in een ovenschaal en gril ze ongeveer 15 minuten in de oven.
  • 3 Snij de ciabatta in kleine blokjes. Snipper de knoflook. Meng de broodblokjes met de knoflook en 2 el olijfolie. Schep dit mengsel door het bloemkool-pancettamengsel en zet opnieuw 10 minuten in de oven. Laat eventjes afkoelen.
  • 4 Maak de spinazie, de rucola en de rode sla schoon. Vermeng ze met de bloemkoolmengeling. 

Salade met geroosterde bloemkool en pancetta is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept