Crostini met camembert, witloof en appel

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Halveer de broodjes overlangs. Beleg beide helften met een plakje camembert. Bak de broodjes kort in de oven tot de camembert begint te smelten.
  • 2 Spoel de appel, snij hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snij het vruchtvlees in plakjes en in flinke stukken. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof. Maak het witloof schoon, snipper de blaadjes fijn.
  • 3 Vermeng de witloofreepjes met de appeltjes, de geroosterde pijnboompitten, de appelazijn en de olijfolie. Kruid met peper en zout. Schep er wat radijsjeskiemen of tuinkers door.
  • 4 Verdeel de salade over de warme crostini. Serveer meteen.

Crostini met camembert, witloof en appel is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept