Omelettaart met groenten

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui. Spoel de courgette, schraap de wortelen. Trek de groenten met een dunschiller in brede linten.
  • 2 Blancheer de wortellinten 5 minuten in gezouten water. Doe er de courgettelinten bij. Laat 5 minuten zacht koken. Doe er de kervel bij en laat nog een halve minuut doorwarmen.
  • 3 Giet af in een vergiet en laat goed uitlekken.
  • 4 Klop de eieren los met de melk, een mespunt paprikapoeder, peper en zout. Bak vier grote, dunne omeletten in een beetje boter of olie.
  • 5 Leg de omeletten op elkaar, met ertussen telkens een flinke portie groentelinten. Bestrooi de groenten met peterselie en parmezaan. Druk lichtjes aan.
  • 6 Bestrooi met gemalen kaas. Zet 3 minuten onder de hete grill. Serveer met volkorenbrood.

Omelettaart met groenten is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijk gevulde omelettaart
Bekijk recept
Taart-omelet met prei
0 min
Bekijk recept
Spinazietortilla
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept