Schartong met rucola en citroenboter

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak 4 schartongen in een pan met 4 el boter. Kruid met peper en zout.
  • 2 Blus de pan met het sap van ½ citroen.
  • 3 Serveer de vis met een handje rucola en tomatensalsa met dragon.

Schartong met rucola en citroenboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mantelschelpen met citroenboter
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boontjes met geitenkaas en citroenboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-paasstolletjes met vanille-citroenboter
10 min
Bekijk recept

Schartong met savooi, spekjes en grijze garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van schartong
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schartong met pompoensabayon
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Met Appeltjes
20-30 min -
Bekijk recept