Manti met yoghurtsaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en hak ‘m heel fijn. Meng met het lamsgehakt, de munt, peterselie, 1 kl paprikapoeder, peper en zout.
  • 2 Leg de lasagnevellen open en verdeel ze in vierkanten van 3 x 3 cm. Schep op elk ½ kl van het mengsel. Maak de deegranden nat, vouw tot een driehoek en druk aan.
  • 3 Kook de manti 4 minuten in lichtgezouten water: als ze komen bovendrijven, zijn ze gaar. Schep ze met een schuimspaan uit de pan. Laat uitlekken.
  • 4 Meng de yoghurt met het citroensap en breng op smaak met zout. Smelt de boter en meng met de rest van het paprikapoeder.
  • 5 Verdeel de manti over voorverwarmde borden en lepel er de koude yoghurtsaus over. Bedruppel met paprikaboter en garneer eventueel met groene kruiden.

Manti met yoghurtsaus is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Manti (gevulde pastabuideltjes met yoghurtsaus)
1u35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Manti: kleine lamsravioli
Voorgerecht
Bekijk recept
Manti
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Turkije: Manti
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept